Χάλκινη η Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα! Κύριο

Χάλκινη η Στεφανίδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων και παγκορασίδων με την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου από την Ναταλία Στεφανίδη, αθλήτριας του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων».

 

Η σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης φιλοξενήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ζεφύρι Αττικής και απέφερε στον παλαιστικό σύλλογο της πόλης μας ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50 κιλά παγκορασίδων από την Ναταλία Στεφανίδη και πολλές εμπειρίες για τους Ηλία Παραλίκα και Γρηγόρη Τσακυρίδη στα 52 και 57 κιλά παμπαίδων αντίστοιχα.

 

Η Στεφανίδη με την επίδοσή της αυτή εξασφάλησε και την πρόκριση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ15 που διοργανώνεται από την χώρα μας τέλη του μήνα στην φιλόξενη πόλη της Ξάνθης. Την πρόκρισή του στην ίδια διοργάνωση εξασφάλησε και ο Ευστάθιος Ξενίδης στα 60 κιλά παίδων ελευθέρα πάλης καθώς η 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων προ λίγων μηνών δεν του εξασφάλησε την πρόκριση και έπρεπε με τους υπόλοιπους αθλητές και των άλλων κατηγοριών βάρους που δεν πληρούσαν τα κριτήρια συμμετοχής στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωταθλήματα της Ξάνθης, να αναμετρηθεί με τον έταιρο διεκδικητή της κατηγορίας.

 

Ικανοποιημένοι, παρότι ηλπίζαν και σε άλλες διακρίσεις, δηλώνουν οι προπονητές Χαράλαμπος Κουκλίδης και Νεκτάριος Σαββίδης καθώς και το μέλος του ΔΣ του συλλόγου Κώστας Παραλίκας που ηγήθηκε της αποστολής.

 

Επόμενος στόχος το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ15 και Παίδων/Κορασίδων και το Μεσογειακό πρωτάθλημα Παίδων/Εφήβων και Κορασίδων/Νεανίδων όπου την πόλη μας θα εκπροσωπήσουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Αποστολίδης Άγγελος, Γκουγκούδη Γεωργία, Ζαφειροπούλου Ευδοξία, Ξενίδης Ευστάθιος και Στεφανίδη Ναταλία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας