Πρόγραμμα «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» στο Δημοτικό σχολείο Νησίου(φωτο) Κύριο

Πρόγραμμα «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» στο Δημοτικό σχολείο Νησίου(φωτο)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ»

Με πρωτοβουλία του Δ/ντή του Δημ. Σχ. Νησίου κ. Μ. Βαρακλή και του Προέδρου της Κοινότητας Νησίου κ. Π. Πατρίκα, σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Στον Δρόμο Ασφαλώς Κυκλοφορώ» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νησίου.

Οι μαθητές/τριές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τι είναι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), τι πρέπει να κάνουν για να προστατευτούν ως πεζοί ή ποδηλάτες ή συνεπιβάτες και να πάρουν μέρος σε πρακτικές ασκήσεις, αφού πρώτα παρακολούθησαν σε video τρόπους αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων, κατανόηση των σημάτων προτεραιότητας, οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες κλπ.

Το Δημοτικό σχολείο Νησίου ευχαριστεί τον Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Β. Κεφτέ, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας κ. Ι. Παρούτογλου, τους Υπαστυνόμους Α κ. Χ. Καϊλόγλου και Γ. Αντωνίου και την Αρχιφύλακα κ. Σ. Σιακαβάρα για την εμπεριστατωμένη και υποδειγματική ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, η οποία ενθουσίασε τους/τις μαθητές/τριές μας και σίγουρα θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν σωστά κατά τη διάρκεια παραμονής τους στον δρόμο!

Η συνεργασία αυτή προάγει το έργο των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας που αγρυπνούν για την ασφάλεια όλων των πολιτών, φέρνοντάς τους πιο κοντά, κατανοώντας και αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν κληθεί να υπηρετούν!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας