Τεχνικό Σεμινάριο της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. στον ΣΕΗΚ Κύριο

Τεχνικό Σεμινάριο της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. στον ΣΕΗΚ

Η OLYMPIAELECTRONICSA.E. είναι πάντα δίπλα στους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους & εγκαταστάτες και το αποδεικνύει εμπράκτως με τα σεμινάρια και τις δράσεις που διοργανώνει. Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 η ΟLYMPIAELECTRONICSA.E. διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Κεντρικά Συστήματα Φωτισμού Ασφάλειας με Μπαταρίες CBS», για τους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς της Κύπρουσε συνεργασία με τον Σ.Ε.Η.Κ. (Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου) στο Εκπαιδευτικό του Κέντρο.

Την ΟLYMPIAELECTRONICSA.E εκπροσώπησαν ο Μηχανικός Πωλήσεων, κος Αντώνης Μαντουλίδης, ο Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ, κος Αθανάσιος Ελευθερούδης και ο Γενικός Διευθυντής, κος Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, οι οποίοι πραγματοποίησαν την παρουσίαση των συστημάτων Φωτισμού Ασφαλείας CBS, έλυσαν κάθε απορία των συμμετεχόντων και ανέλυσαν τη χρησιμότητα εγκατάστασης και χρήσης των κεντρικών συστημάτων.

Στόχος των σεμιναρίων είναι η συνεχής εκπαίδευση και εξοικείωση των επαγγελματιών με τις σύγχρονες τεχνολογίες στα συστήματα ασφαλείας που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά.Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες και των δύο πλευρών, καθώς το σεμινάριο ήταν εξειδικευμένο, στοχευμένο και με τεράστιο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις των προϊόντων της OLYMPIAELECTRONICSA.E.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας