Τεχνικό σεμινάριο της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προς Σ.Ε.Η.Βέροιας & Σ.Ε.Η.Νάουσας Κύριο

Τεχνικό σεμινάριο της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προς Σ.Ε.Η.Βέροιας & Σ.Ε.Η.Νάουσας

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, από το 1979 έως σήμερα δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Τα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διοργανώνει τεχνικά σεμινάρια με σκοπό να παρουσιάσει στους ηλεκτρολόγους και εγκαταστάτες τα νέα της προιόντα, αλλά κυρίως να τους παρουσιάσει τον τρόπο εγκατάστασής τους και την ευχρηστία τους. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της ενημέρωσης, διοργάνωσε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, στις εγκαταστάσεις της στην Μεθώνη Πιερίας, τεχνικό σεμινάριο προς τους Συνδέσμους Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Βεροίας & Νάουσας, με θέμα: «Παρουσίαση των νέων προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.».

     Το σεμινάριο παρακολούθησαν 25 ηλεκτρολόγοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα (νέο σύστημα συναγερμού, νέοι θερμοστάτες Wi-Fi κ.τ.λ.) της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και να λάβουν χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Τους ηλεκτρολόγους των Συνδέσμων Βεροίας & Νάουσας υποδέχθηκε ο κ. Γιώργος Λαμπριανίδης– Μηχανικός Πωλήσεων Β. Ελλάδος, και το τεχνικό σεμινάριο παρουσίασε ο κ. Αντώνης Κομπατσιάρης - Τεχνικός Διευθυντής.

     Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι συμμετέχοντες αποκόμισαν πλήρη εικόνα για τα προιόντα της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε., για την ποιότητά τους, την χρήση τους αλλά και τις εναλλακτικές λύσεις που προκύπτουν από την πλούσια γκάμα παραγωγής της. Μετά το τέλος του σεμιναρίου ακολούθησε γεύμα που βοήθησε στην δημιουργία μιας ευχάριστης και φιλικής ατμόσφαιρας, αλλά και εποικοδομητικών συζητήσεων.

Συντάκτης : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας