Δήλωση του Νικόλα Καρανικόλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση του Νικόλα Καρανικόλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Οι εκλογές είναι η «καρδιά» της δημοκρατίας και το αποτέλεσμά τους είναι σεβαστό.


Οι πολίτες του Δήμου Νάουσας αποφάσισαν να μη συνεχίσουμε στο «τιμόνι» της διοίκησης και να εκλέξουν τον κ. Κουτσογιάνη.


Τον συγχαίρω για την επιτυχία του και εύχομαι για το καλό του δήμου μας να αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας.


Εμείς από τη θέση και το ρόλο που μας έδωσε η κοινωνία, από τη θέση της αντιπολίτευσης, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό των συμπολιτών μας και του δήμου μας.


Θα είμαστε παρόντες από την πρώτη μέρα και της επόμενης πενταετίας για να εξασφαλίσουμε μέσα από το θεσμικό μας ρόλο τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας που ξεκίνησε η διοίκηση μας.


Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους όσοι μας ψήφισαν.


Θέλω να ευχαριστήσω, την οικογένειά μου, τα μέλη, τα στελέχη, τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές του συνδυασμού μας, που μας στήριξαν και έδωσαν στο πλευρό μας έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα, υπό αντίξοες συνθήκες.


Η αστείρευτη αγάπη που έχουμε για τη Νάουσα και τις Κοινότητες μας αποτελεί πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την προκοπή και την ανάπτυξη του δήμου μας.


Προχωράμε μπροστά μαζί!


Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας