Λίνα Τουπεκτσή: Θα συνεχίσω ως ένας στρατιώτης της παράταξης που έμαθε να ακούει και να εμπιστεύεται τον συνάνθρωπό του

Λίνα Τουπεκτσή: Θα συνεχίσω ως ένας στρατιώτης της παράταξης που έμαθε να ακούει και να εμπιστεύεται τον συνάνθρωπό του

Ο Ελληνικός λαός επιβράβευσε την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και εμπιστεύτηκε για δεύτερη φορά την Νέα Δημοκρατία δίνοντας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε σταθερά και τολμηρά στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

 

Θέλω να συγχαρώ τους τρεις βουλευτές μας που θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στο ελληνικό κοινοβούλιο, τους δυο συνυποψηφίους μου που δεν καταφέραμε να εκλεγούμε, αλλά κυρίως τους πολίτες της Ημαθίας που έφεραν την Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση και στήριξαν τον αγώνα όλων μας.

 

Με πίστη στις αρχές και τα ιδανικά της Νέας Δημοκρατίας, με αξιοπρέπεια και σκληρή δουλειά, όλο το προηγούμενο διάστημα και με όλες μου τις δυνάμεις ακολουθώντας απαράβατα τον κώδικα ηθικών αξιών που αρμόζουν σε εμένα και τους συμπολίτες μου, έδωσα την ψυχή μου ώστε το μήνυμα της παράταξης μας να φθάσει σε όλη την Ημαθία. Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου, αλλά και η εμπειρία που απέκτησα ήταν δώρα ανεκτίμητα που θωράκισαν ακόμη περισσότερο την πίστη και την θέληση μου να συνεχίσω ως ένας στρατιώτης της παράταξης που έμαθε να ακούει και να εμπιστεύεται τον συνάνθρωπό του.

 

Ο αγώνας του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στα προβλήματα και δίπλα στους πολίτες είναι αγώνας όλων μας και θα τον υπηρετήσω ώστε να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις ελπίδες της κοινωνίας.

 

Με εκτίμηση

 

Λίνα Τουπεκτσή

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας