Λίνα Τουπεκτσή: "Καλύτερη και ανταγωνιστική παραγωγή, καλύτερες αποδόσεις στους αγρότες μας" Κύριο

Λίνα Τουπεκτσή: "Καλύτερη και ανταγωνιστική παραγωγή, καλύτερες αποδόσεις στους αγρότες μας"

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη στο πλαίσιο του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά είχε η πολιτευτής της ΝΔ και συντονίστρια της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων ΝΔ του Νομού Ημαθίας, γεωπόνος κ. Λίνα Τουπεκτσή.
Ο Υφυπουργός γνωρίζει σε βάθος τα κοινά προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Ν. Ημαθίας και ο Ν. Πέλλας από τον οποίο προέρχεται.


Στην πρόσφατη συνάντηση της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ με την Γραμματεία Αγροτικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς στην Αθήνα με την συμμετοχή της κας Τουπεκτσή, συζητήθηκαν οι νέες προοπτικές που ανοίγονται στον πρωτογενή τομέα με τη νέα ΚΑΠ 2023-2027 οι οποίες αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας.


Η κα Τουπεκτσή σε ανάρτηση της στα social έγραψε: "Ενώνουμε τις φωνές μας για τον κοινό μας στόχο. Καλύτερη και ανταγωνιστική παραγωγή, καλύτερες αποδόσεις στους αγρότες μας. Η συνέχεια στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μαζί με τον Υπουργό κ. Λευτέρης Αυγενάκης"

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας