Ο Στέργιος Μίχος υποψήφιος στην Ημαθία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ του Γ. Μυλόπουλου

Ο Στέργιος Μίχος υποψήφιος στην Ημαθία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό ΑΛΛΑΓΗ του Γ. Μυλόπουλου

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψήφιοι συνδυασμοί για της Περιφέρειες στις εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου.

 

Ο συνδυασμός ΑΛΛΑΓΗ  για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλόπουλο οραματίζεται μια διαφορετική διοίκηση για την Π.Κ.Μ μακριά από εξαρτήσεις  και δεσμεύσεις που έχουν φέρει την περιφέρεια μας ουραγό σε θέματα ανάπτυξης , απασχόλησης , υποδομών κ.α

 

Η 10ετής διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία και την Ημαθία χαρακτηρίζονται από έλλειψη σχεδιασμού , οράματος , επιστημονικής κατάρτισης και όρεξης , χαρακτηριστικά που διαθέτει ο συνδυασμός του κ. Μυλόπουλου και αναδεικνύονται μέσα από 9 άξονες για την επόμενη ημέρα στην Π.Κ.Μ

 

Σας καλώ να εμπιστευτούμε την διοίκηση της Περιφέρειας για την επόμενη ημέρα στον Γιάννη Μυλόπουλο και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού.

 

Σε ότι με αφορά θα αγωνιστώ με διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας , για ένα λιθαράκι ΑΛΛΑΓΗΣ σε ένα νομό που έχει επικρατήσει η μοιρολατρία.

 

Για μια Ημαθία στην νέα εποχή με ανάπτυξη και σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Ας δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε με την δική σας συμμετοχή , γιατί οι εκλογές στην Περιφέρεια σας αφορούν περισσότερο από ότι πιστεύετε :

  • Η αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου , η διεκδίκηση αύξησης δρομολογίων και η σύνδεση με τον προαστιακό αποτελούν μέτρα ανάπτυξης και ανακούφισης για την τοπική κοινωνία.
  • Εγγειοβελτιωτικά έργα ως απαραίτητες υποδομές για τον αγροτικό κόσμο.
  • Συντήρηση και ανάδειξη των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς και σύνδεση τους σε ένα τουριστικό οδηγό για την προσέλκυση επισκεπτών. Ο Δήμος Αλεξάνδρειας να μπει επιτέλους στον χάρτη με τα σημεία αναφοράς , ιστορικής σημασίας και φυσικού κάλους.
  • Αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Τάφρο 66 καθώς και στον ποταμό Λουδία και στην περιοχή Κλειδίου , η κλιματική κρίση είναι εδώ και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι.
  • Αντικουνουπική προστασία , υπάρχουν ολόκληρες περιοχές όπου η ζωή των κατοίκων γίνεται αφόρητη τους καλοκαιρινούς μήνες .Η Περιφέρεια είναι ο καθ’ύλην αρμόδιος για τους ψεκασμούς. Σε ζητήματα που αφορούν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών θα δοθεί η απαραίτητη προτεραιότητα.
  • Εκπαίδευση και επιμόρφωση αγροτών σε νέες σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες μέσα από δημιουργία γραφείου, διεκδικούμε την ίδρυση αγροτικής σχολής στην Ημαθία.
  • Ο πολιτισμός είναι η ψυχή μας , αναβάθμιση των σημαντικών κατά τόπους πολιτιστικών εκδηλώσεων με έμφαση στην καινοτομία. Προσπάθεια σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές σύνδεσης των καλοκαιρινών εκδηλώσεων σε ενιαίο πρόγραμμα για την Ημαθία και διεκδίκηση κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα και επιχορηγήσεις του Υπ. Πολιτισμού.

 

Ας γίνουμε η #ΑΛΛΑΓΗ που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

Μίχος Χ. Στέργιος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ημαθίας

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας