Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας, Λίνα Τουπεκτσή Κύριο

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας, Λίνα Τουπεκτσή

Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ στη Νάουσα επισκέφτηκε η γεωπόνος και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ στην Ημαθία Λίνα Τουπεκτσή και ξεναγήθηκε στους χώρους του.


Πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη επένδυση η οποία διαχειρίζεται όλα τα προϊόντα που παράγονται στην εύφορη Ημαθία.
Η κ. Τουπεκτσή είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τους εργαζόμενους του συνεταιρισμού και αφού τους συνεχάρη για την άρτια λειτουργία του, άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.


«Η πλούσια σε αγροτικά προϊόντα Ημαθία μας, έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες εξαγωγών και θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα εργαλεία που προσφέρει η Πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ενωση προς αυτήν την κατεύθυνση. Αλλωστε δέσμευση και στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η βελτίωση των αγροτικών παροχών σε όλους τους αγρότες. Σε αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι και εγώ με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»


Η διαχείριση, προώθηση, προβολή, μάρκετινγκ και εξαγωγές προϊόντων του πρωτογενούς τομέα είναι στις βασικές προτεραιότητες της Λίνας Τουπεκτσή, αφού με σωστό σχέδιο μπορούν να αναδειχθούν τα προϊόντα της ημαθιώτικης γης στις διεθνείς αγορές, αλλά επιπλέον να αυξηθεί το εισόδημα των παραγωγών και να βελτιωθεί το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας μας.
Η ανανέωση παντού είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο στα ψηφοδέλτια της παράταξης, όσο και στους τρόπους, τεχνικές και μεθόδους προώθησης και διάθεσης των προϊόντων της Ημαθίας.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας