Ευχαριστήριο μήνυμα για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Ευχαριστήριο μήνυμα για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΙΣΗ ΚΥΡΙΟ Βασίλη Διαμαντόπουλο, για την αψεγάδιαστη Προεδρία του σε πολύ δύσκολες καταστάσεις που βίωσε όλη η κοινωνία τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λάζαρο Κουμπουλίδη, Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και τους συναδέλφους Ιατρούς κ.κ. Αβραμόπουλο Γιώργο και Σιδηρόπουλο Γιώργο, μέλη της επιτροπής, που έφεραν σε πέρας την δύσκολη εκλογική διαδικασία χωρίς να υπάρξει το παραμικρό παράπονο.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους Συναδέλφους του συνδυασμού μου για την αξιοπρεπή στάση τους κατά την προεκλογική περίοδο και τον καθαρό τους αγώνα που έφερε το συνδυασμό μας πρώτο με πάνω από 50% των ψήφων.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους υποψήφιους, που φέτος ξεπέρασαν σε αριθμό κάθε προηγούμενο, για την ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής περιόδου.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ιατρούς που συσπειρώθηκαν γύρω από τον Ιατρικό Σύλλογο με την ψήφο τους και ξεπέρασαν σε συμμετοχή κάθε προηγούμενο, από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα όλων μας, βλέπε οικογένειες,φίλους κλπ, για την ανοχή τους και την στήριξή τους.

 

Τέλος θέλω να δηλώσω ότι αρχίζει μια καινούργια περίοδο στον Ιατρικό Σύλλογο, με συμμετοχή όλων, εκλεγμένων και μη, με ΚΥΡΙΟ στόχο να πάμε τον Σύλλογο ένα σκαλί πιο πάνω, με επίκεντρο πάντα τον ΙΑΤΡΟ.

 


Με τιμή
Μάκης Ισαακίδης

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας