Επιστημονική εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Επιστημονική εκδήλωση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστημονική εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας στον 3ο όροφο επί της Πλατείας Ρακτιβάν 1 στη Βέροια.

 

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Βεροιώτης Καθηγητής  Νευρολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα:


   
«Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.
Το ταξίδι του ασθενούς από τα συμπτώματα
στη διάγνωση και θεραπεία»

 

 

Στα πλαίσια της επιστημονικής εκδήλωσης ο Καθηγητής Νικόλαος Γρηγοριάδης θα τιμηθεί για την γενικότερη προσφορά του στην Νευρολογία αλλά και στην πρόοδο της διάγνωσης και θεραπείας της νόσου «σκλήρυνση κατά πλάκας», στη διεθνή κοινότητα και ειδικότερα στην Ελλάδα.

 

 

Η επιστημονική εκδήλωση απευθύνεται πέραν των νευρολόγων σε οικογενειακούς ιατρούς, παθολόγους, ψυχιάτρους, οφθαλμίατρους, ορθοπεδικούς, ουρολόγους και ιατρούς διαφόρων άλλων ειδικοτήτων στους οποίους μπορεί να απευθύνεται  αρχικά ο ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας, καθόσον η νόσος συνήθως υποδύεται συμπτώματα που αποτελούν πεδίο άλλων ιατρικών ειδικοτήτων.

 

 

Εκτός από την συμμετοχή ιατρών, η εκδήλωση είναι ανοικτή και για το κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για την πρώιμη διάγνωση της νόσου και την έγκαιρη χορήγηση των συγχρόνων διαθέσιμων θεραπειών, οι οποίες μπορούν να τροποποιήσουν θετικά την εξέλιξη της.

 

 

Πέραν από την δυνατότητα της φυσικής παρουσίας στον χώρο της εκδήλωσης η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο και διαδικτυακά μέσω του YouTube Live Streaming.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας