Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Αρνήτρια επιτέθηκε στο προσωπικό - Πίστευε ότι θα εμβολιάσουν τη μητέρα της Κύριο

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Αρνήτρια επιτέθηκε στο προσωπικό - Πίστευε ότι θα εμβολιάσουν τη μητέρα της

Μοιάζει απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό: μια γυναίκα επιτέθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου των Γιαννιτσών, επειδή πίστεψε ότι θα εμβολιάσουν τη μητέρα της!

 

Ένα αδιανόητο περιστατικό στο νοσοκομείο Γιαννιτσών ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελία του σωματείου εργαζομένων.

 

Κόρη ασθενούς που νοσηλευόταν εισέβαλε στο νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. Η γυναίκα μπήκε χωρίς μάσκα και όταν το προσωπικό προσπάθησε να τη σταματήσει, τους άσκησε λεκτική αλλά και σωματική βία.

 

Η ανακοίνωση Γιαννάκου

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:

 

«Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών το μεσημέρι 21/12 πήρε τηλέφωνο η κόρη ασθενούς που νοσηλευόνταν στη Στεφανιαία Μονάδα και απειλούσε το προσωπικό, αν και τη διαβεβαίωναν ότι η μητέρα της είναι καλά στην υγεία της.

 

Της έκλεισαν το τηλέφωνο γιατί εκείνη την ώρα έκαναν νοσηλεία στη μητέρα της. Η κόρη σε έξαλλη κατάσταση βρέθηκε μετά από λίγο να χτυπάει το κουδούνι της καρδιολογικής κλινικής στην οποία συστεγάζεται η Στεφανιαία Μονάδα που νοσηλευόνταν η μητέρα της. Μπήκε μέσα και άσκησε λεκτική και σωματική βία στο προσωπικό.

 

Βγήκε η μητέρα της από τη Μονάδα και είπε στη κόρη να ηρεμήσει, ότι είναι καλά και δεν πρόκειται να της κάνουν το εμβόλιο ή να τη διασωληνώσουν. Αυτό ενδιέφερε τη κόρη, όχι ότι αν ήταν καλά η μητέρα της !!!!!!!!!! Προσπάθησε να πάρει από τη κλινική με τη βία τη μητέρα της με τα καλώδια του μόνιτορ και τον ορό. Επενέβησαν συνάδελφοι, κλήθηκε η αστυνομία και αποχώρησε η κόρη με τη βοήθεια συγγενικών της προσώπων.

 

Αργότερα το απόγευμα ανέβαζε απειλητικά μυνήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Και μη χειρότερα.. Έχουμε τη κούραση. Αντιμετωπίζουμε και τις θεωρίες συνομωσίας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.»

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας