«Μελισσάνθη» και «Αλεξανδρινές Φωνές» ¨μάγεψαν¨ στην Τελετή Λήξης του 33ου Ευρωπαϊκού Διαβητολογικού Συνεδρίου NEURODIAB στη Θεσσαλονίκη(φωτο-βίντεο) Κύριο

«Μελισσάνθη» και «Αλεξανδρινές Φωνές» ¨μάγεψαν¨ στην Τελετή Λήξης του 33ου Ευρωπαϊκού Διαβητολογικού Συνεδρίου NEURODIAB στη Θεσσαλονίκη(φωτο-βίντεο)

 Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας «Μελισσάνθη» και «Αλεξανδρινές Φωνές» σε συνεργασία με την ορχήστρα ConFuocoτου Δήμου Θέρμης πραγματοποίησαν συναυλία το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 33ου Ευρωπαϊκού Διαβητολογικού Συνεδρίου NEURODIAB.


Όλο το κοινό, οι σύνεδροι – γιατροί απ’ όλο τον κόσμο - ο πρύτανης του ΑΠΘ, ο πρόεδρος της Διαβητολογικής Εταιρείας και πλήθος κόσμου από τη Θεσσαλονίκη, παρακολούθησαν με προσήλωση τη μυσταγωγική συναυλία, την αισθαντική φωνή του Ανδρέα Καρακότα, το μαγικό σόλο της Μάγδας Καραμούσα, τον εξαίρετο συντονισμό της ορχήστρας με τις χορωδίες και στο τέλος χειροκρότησαν όρθιοι με ενθουσιασμό!


Τις χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας διηύθυνε η Ελένη Θεοδωρίδου ενώ την Ορχήστρα του Δήμου Θέρμης και το Μικτό Μουσικό Σύνολο ο Γιάννης Πολυμενέρης.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας