Σημαντική Προσφορά στον συνάνθρωπο! Το Τμήμα του Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας(φωτο-βίντεο) Κύριο

Σημαντική Προσφορά στον συνάνθρωπο! Το Τμήμα του Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας(φωτο-βίντεο)

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 το πρωί, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας με μεγάλη συγκίνηση αλλά και χαρά που για ακόμα μία φορά κατάφερε να δώσει βοήθεια στις μεγάλες ανάγκες της Μονάδας Υγείας της περιοχής μας.

 

Το αμαξίδιο παρέδωσαν μέλη αλλά και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας κ. Γεώργιος Κοτζαμπασόπουλος στον νέο Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Γιάννη Γκιουρτζή, την Δ/ντρια του Κ.Υ. κα Αμπεριάδου Παρασκευήκαθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

O κ. Γκιουρτζής ευχαρίστησε τον κ. Κοτζαμπασόπουλο για την προσφορά του και τόνισε ότι κύριο μέλημά του είναι να καταστεί το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας πλήρες, οργανωμένο, οργανικό και αντάξιο ενός πληθυσμού 47.000 κατοίκων.

 

Ο κ. Κοτζαμπασόπουλος από την πλευρά του ανάφερε ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί και θα είναι κοντά σε κάθε αίτημα που δέχονται και παρόλες τις δύσκολες καταστάσεις που όλοι βιώνουμε θα προσπαθούν αδιάκοπα να δίνουν την βοήθεια και την στήριξη σε όποιον πραγματικά την έχει ανάγκη.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας