Συνάντηση Γυναικών και Oμιλία με θέμα ¨Γυναίκες και συμμετοχή στο τραπέζι των ειρηνικών διαπραγματεύσεων¨ στην Αλεξάνδρεια Κύριο

Συνάντηση Γυναικών και Oμιλία με θέμα ¨Γυναίκες και συμμετοχή στο τραπέζι των ειρηνικών διαπραγματεύσεων¨ στην Αλεξάνδρεια

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει προγραμματίσει – σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και το Σύλλογο “Φιλόπτωχος Φιλοπρόοδος Γυναικών Αλεξάνδρειας” – μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο, ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1977, με σκοπό την υποστήριξη της ισότητας των φύλων, την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία καθώς και την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με θέματα προάσπισης της αξιοπρέπειας των γυναικών σε όλες τις πτυχές / εκφάνσεις της ζωής τους.

 

Την Κυριακή 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Συνάντηση Γυναικών – ομιλία της δικηγόρου κ. Νοχού – Γρίβα Παναγιώτας, με θέμα ¨Γυναίκες και συμμετοχή στο τραπέζι των ειρηνικών διαπραγματεύσεων¨ Gastronomy Bar στον Πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας