Στην Κορυφή και στο Κλειδί μίλησε ο Παναγιώτης Γκυρίνης Κύριο

Στην Κορυφή και στο Κλειδί μίλησε ο Παναγιώτης Γκυρίνης

Με τις ομιλίες στην Κορυφή και στο Κλειδί έκλεισε την Κυριακή 19 Μαΐου το πρώτο μέρος των προεκλογικών περιοδειών του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Ώρα Ευθύνης αναφέρθηκε στις ομιλίες του τόσο στο έργο της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ που έγινε την πενταετία που πέρασε όσο και στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο, μέχρι το 2023.

“Μέσα στην τετραετία που πέρασε κάναμε πολλά. Βασικότερο όλων είναι ότι νοικοκυρέψαμε το Δήμο μας. Πήραμε έναν Δήμο με πολλά χρέη, πήραμε έναν Δήμο που είχε προβλήματα και τώρα, μετά από μεγάλο αγώνα, έχουμε καταφέρει να τον φέρουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Δεν δώσαμε και ούτε πρόκειται να δώσουμε σημασία σε έργα βιτρίνας.
Δεν υποσχεθήκαμε και δεν πρόκειται να υποσχεθούμε ανέφικτα πράγματα, όπως κάνουν άλλοι που μόνο σκοπό έχουν την υφαρπαγή της ψήφου σας.
Είμαστε εδώ για να σας πούμε την αλήθεια, για να πούμε τα πράγματα όπως είναι.

Έχουμε θέσει τις βάσεις για έναν Δήμο που κοιτάει στο μέλλον και όχι τα μικροπολιτικά ή τα προσωπικά συμφέροντα του καθενός. Αυτό μπορεί μεν να μας έχει στοιχίσει, όμως σήμερα είμαστε εδώ και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια.” είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας