Το σύνδρομο Κούγκα!!! Κύριο

Το σύνδρομο Κούγκα!!!

--Ο Σάκης Κουγκας είναι παραδεκτά φίλος, γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο λίγοι στο δήμο μαςκαι από τιυς πολύ λιγότερους που κατά το κοινώς λεγόμενο, φοράνε παντελόνια.


--Αυτα δεν αποτελούν διαφήμιση γιατι είναι πραγματικά περιστατικά.


--Διαφημιση η ακόμα και αρνητική συχνή αναφορά που του γίνεται με την διατήρηση του ονόματος του στον αφρό της επικαιρότητας, αλλά και αυτό είναι κομμάτι της *μαγκιάς* του.


--Ο Σάκης δημιούργησε εναν μύθο από την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Μπάμπη και την μεγάλη συμβολή του στην επικράτηση του συνδυασμού στις τότε εκλογές απέναντι στα *κομματικά* ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


--Απο τότε ήταν σχεδόν βέβαιο πως σε οποιαδήποτε ψηφοδέλτιο συμμετείχε κέρδιζε τις εκλογές και αυτό μέχρι το 2010.


--Απο τότε αντιστράφηκαν οι όροι και όπου συμμετείχε ο Σάκης -- και με τις υπερβολές που ήδη ειχε κάνει ( φωτο με γάιδαρο, ή με το βρακί) το ψηφοδέλτιο έχανε τις εκλογές.


--Αυτα βεβαια είναι ιστορία γιατί ακολούθησαν και θρησκευτικά που έχουν να κάνουν πως αντιδημαρχος ων κατήγγειλε με απαίτηση να γραφτεί στα πρακτικά τον δημαρχο ως *κλέφτη* με λόγια που δεν παίρνονται πίσω, γιατί έχοντας και ποινική διάσταση δεν αποσύρονται και θα φτάσουν στο εδώλιο!!!!


--Εκεινο τον καιρό ο Σάκης προωθεί παντοιοτρόπως την υποψηφιοτητα Κουρκουτά .


--Ομως η κ Κουρκουτα στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση δεν εχει τίποτα άλλο να πει απο του να κόψει την συμμετοχή του.


--Οποιος ακούγονταν για υποψηφιος δήμαρχος και ο Σακης μέσα , αλλά τίποτα δεν *τέκνιζε* μεχρι που έφτασε να τον αποδεχτεί *η ωρα ευθυνης* αλλά και σωστα να αντιδράσουν 3 πρωτοκλασάτα στελέχη και να απορριφθεί το αίτημα.


--Μεχρι που στένεψαν τα γάλατα και ως φαινεται την ανάγκην φιλοτιμία ποιών εκαναν αποδεκτή την υποψηφιότητα και οπως ακουγεται ο επικεφαλής χρησιμοποίησε το εξης επιχειρημα::
Φερτε μου εσεις 600 ψηφοδελτια για να μην τον δεχτώ!!!!!


Προφανώς αυτό ειναι το συνδρομο Κούγκα.


--Φυσικα δεν ακουμπάει μονον την αποφαση του συνδυασμού *ωρα ευθύνης* να υιν δεχτεί, ουτε καν την απόφαση της Κουρκουτα να μην τον αποδεχτει αλλά τους 600 του αγκαζε που εχει ο καθε Σάκης ειτε της ΤΑ ειτε της κεντρικης περι βουλευτων επιλογής.


--Υπαρχει περίπτωση μια τετοια συλλογικοτητα να κανει ενα βήμα???


Μπορει.


Μπορει και οχι!!!!

 

Γράφει ο Τάσος Τασιόπουλος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας